.

Работи от Cellet Ультратонкая сгъваема безжична Bluetooth клавиатура, съвместима с ZTE-Optik 2 с поставка за телефон - Акумулаторна клавиатура в пълен размер!

Работи от Cellet Ультратонкая сгъваема безжична Bluetooth клавиатура, съвместима с ZTE-Optik 2 с поставка за телефон - Акумулаторна клавиатура в пълен размер!

BGN 2.33

Налично
В магазина

Размер при сгъване : 5,7 "x 3,3"x 0,6"Това ви позволява да контролирате своите мобилни устройства в движение. ⌨ Проста и ясна Благодарение на технологията Bluetooth 3.⌨ Напълно черна клавиатура, съвместима с вашия ZTE-Optik 2, добре се вписват в почти всеки интериор, било то у дома, в офиса, в стаята на общежитието, на работното място или в класната стая.Синхронизиране на вашите устройства чрез Bluetooth 3. Забележка : [За настолни КОМПЮТРИ-преносими компютри, без функцията Bluetooth преди употреба трябва да се използва Bluetooth адаптер за трети лица (не е включен в комплекта)].Технически характеристики на : ✅ Размер отворена клавиатура : 11,3 х 3. ⚡Ультратонкая сгъваема безжична Bluetooth клавиатура, съвместима с вашия ZTE-Optik 2 Функции : ✅Нова безжична версия V5 с технологията Bluetooth 3. ⌨ Изключително тънка и сгъваема клавиатура може да се превърне в идеален подарък за тези, които пътуват често или е в командировка.Пишете бързо, лесно и без грешки!Това също е добър избор за редакторите.0 осигурява по-стабилна връзка и по-малко консумация на енергия Сгъваема, ультратонкая и лесна точността на✅ Тази клавиатура е лесно да се свързват с вашия смартфон, планшету, лаптоп, компютър или други безжични устройства✅ Е нисък профил клавиатура с полезни на натискания на клавиши, за да се гарантира точността на набиране на текст.

Характеристики на офертата