.

Керамични Купички за супа Комплект Мисок за люспи обем 6, 22 грама за бокс, Цветни Купички за Супа от зърнени закуски, Салати, Паста, Ориз, Овесени ядки, Десерт, Могат д?

Керамични Купички за супа Комплект Мисок за люспи обем 6, 22 грама за бокс, Цветни Купички за Супа от зърнени закуски, Салати, Паста, Ориз, Овесени ядки, Десерт, Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка,

BGN 1.00

Налично
В магазина

?【???? ?? ????? & ????? ??????】 Почти антипригарная эмалированная глазурованная повърхност за лесно почистванеНашите комплекти мисок за хранене ще украсят вашата кухня и място на вашия дом.Набор от дълбоки и леки керамични мисок от 6 броя - идеалният избор, като мисок за супа, на люспи, дори и салата, макарони, леки закуски, сладолед. ?【???? ?? ????? & ????? ??????】 Почти антипригарная эмалированная глазурованная повърхност за лесно почистване. ?【??????? & ??????? ?????】 За разлика от пластмаса и други материали, керамика не се поглъща бактерии или неприятна миризма.Тези десертни купички са изработени от здрава керамика, не съдържат олово и кадмий и са безвредни.Издръжлив материал блокира усвояването на влага и предпазва от напукване.Красив комплект съдове за готвене кани членовете на семейството към годините.Набор от дълбоки купички с кръгла форма удобно се сгъва за компактно съхранение в гардероба или на рафт, като оставя много място за друга вашата посуда в кухненски шкаф.Сейф за микровълнова фурна, миялна машина, фурна и хладилник.Тези големи чаши са опаковани в добре опаковани кутия - идеалният подарък за вашите приятели и семейството си в нов дом, сватба, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа и Нова година. ?【???? ????? ????????? ????】 Диаметър 6 см, височина : 2,83 инча, максимална заетост : 22 грама. ?【????? ???? ??????】 Керамична купа за кухня са подходящи за различни случаи, като например парти, на ежедневна употреба, ресторант.Ярък и колоритен дизайн прави храната по-апетитна.Дизайн, удобен вложени един в друг, позволява спестяване на повече пространство в кухнята.Тези големи чаши са опаковани в добре опаковани кутия - идеалният подарък за вашите приятели и семейството си в нов дом, сватба, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа и Нова година .Набор от дълбоки и леки керамични мисок от 6 броя - идеалният избор, като мисок за супа, на люспи, дори и салата, макарони, леки закуски, сладолед.Размер на 22 унция, което е идеално за приготвянето на супа, ориз, зърнени храни, сладолед, десерт, салата, плодове или други гарнитури. ?【??????? & ??????? ?????】 За разлика от пластмаса и други материали, керамика не се поглъща бактерии или неприятна миризма.Тези десертни купички са изработени от здрава керамика, не съдържат олово и кадмий и са безвредни. ?【???????? ??????? ????】 Нашите по-големи суповые чаши, украсени с 6 различни уникални шарки, както вътре, така и отвън купи, че придава маса маси очарователен вид и изглежда като произведение на изкуството на витрината. ?【???????? ??????? ????】 Нашите по-големи суповые чаши, украсени с 6 различни уникални шарки, както вътре, така и отвън купи, че придава маса маси очарователен вид и изглежда като произведение на изкуството на витрината.

Характеристики на офертата