.

Пылезащитная кутия за прозрачна акрилна витрини AZIZAT. Кутия-дисплей за колекционерски модели конструктори Lego космически кораб 75331. (Само Кутия за съхранение) (3 мм)

Пылезащитная кутия за прозрачна акрилна витрини AZIZAT. Кутия-дисплей за колекционерски модели конструктори Lego космически кораб 75331. (Само Кутия за съхранение) (3 мм)

BGN 434.64

Налично
В магазина

Моля, обърнете внимание : Само витриниЛесен за инсталиране, лесен за преместване и конструктивно стабилна. Моля, изберете желаната дебелина.Размер на витрини е (Д х Ш х В) 29,5 х до 21,65 х 11.Също така е възможно да се демонтира и да се използва отново няколко пъти.Повторете имитация на изработката и, като се уверите в липсата на проблеми, отстранете защитната лента за монтаж; Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.В същото време той може да защити вашите модели на строителни блокове или колекционерска стойност от въздействието на прах.Лесен за инсталиране, лесен за преместване и конструктивно стабилна.В същото време той може да защити вашите модели на строителни блокове или колекционерска стойност от въздействието на прах.Витрина е предназначена за 75331 Razor Crest, също така може да се използва за демонстрация на елементи от един и същ размер, като елементи от ръчно изработени кукли, модели автомобили и т.По време на транспортиране, той е защитен от плътна опаковка.Моля, пази от излагане на слънце и изпичане.Уверете се, че ръцете ви са чисти и не се потели по време на монтаж и демонтаж. Моля, обърнете внимание : Само витрини. Моля, изберете желаната дебелина.По време на транспортиране, той е защитен от плътна опаковка.Витрина ще се превърне в чудесен подарък за колекционери на модели от строителни блокчета.За да се избегне надраскване на повърхността на акрилни дъски, има плътна опаковка за защита по време на транспортиране.Защита от прах : Высокопрозрачная акрилна витрина позволява ясно показване на своя модел в няколко посоки.8 инча, а дебелината - 2 мм или 3 mm.Витрина ще се превърне в чудесен подарък за колекционери на модели от строителни блокчета.Нека модел ще бъде идеалната пристанището.Предната и задната част на акрилни панели, покрити с предпазни филм; Преди поставяне на фаянс, моля, проверете, дали не са повредени ли компоненти.Размер на витрини е (Д х Ш х В) 29,5 х до 21,65 х 11.С най-добри пожелания за вас!.Нека модел ще бъде идеалната пристанището.

Характеристики на офертата