.

Поставка за прибори OLIMY, Поставка за сушене на Кухненските печки, Капачки за готвене, поставка за сушене на чинии (12x15x12 см) (Размер: 18x15x15 см)

Поставка за прибори OLIMY, Поставка за сушене на Кухненските печки, Капачки за готвене, поставка за сушене на чинии (12x15x12 см) (Размер: 18x15x15 см)

BGN 3.33

Налично
В магазина

Благодарение на гумен защитен накладкам чинии могат да се съхраняват в изправено положение, не соскальзываяОписание : - Изработен от високо стомана, клас.Параметри : - Материал : въглеродна стомана - Цвят : черен, бял Опаковката включва : 1 бр.- Подходящи за дома, ресторанта, в колата, на колела, кемпера за съхранение на места за хранене чинии и мисок.Чинии, също така можете да го използвате като поставка за съдове за съхранение на чинии, или за организиране на чаши, или за съхранение на капаци, или дори книги / таблет / лаптоп /, и т. * Лек, размер подходящ за малък щанд.- Многофункционалност : Добро, като сушильной багажник, подходящ за чинии с различни размери. И /капаци / и т. * Лесен за почистване с мек сапун и вода; подсушете добре. с кухненски органайзер за съдове.Много здрава за задържане на съдове / капаци / и т.Чинии, също така можете да го използвате като поставка за съдове за съхранение на s или чинии, или за организиране на чаши, или за съхранение капаци или дори книги / таблет / лаптоп /, и т. - Лесен, удобен размер за малък щанд. И /капаци / и т.Не само за сушене на плота, но и за тигани, капаци на тенджери, тави, употребявани за сервиране.

Характеристики на офертата

- Material:
Carbon Steel
- Color:
Black, White
Package Includes:
1 Piece& Kitchen Organizer Dish Rack :