.

Комплект за сервиране Десертно на масата, Златна Поставка За Кифли, Подложки За Десерт, 3-Те Нива, Сервировочный Тава, Поставка за чашечного торта, Поставка за Сватб?

Комплект за сервиране Десертно на масата, Златна Поставка За Кифли, Подложки За Десерт, 3-Те Нива, Сервировочный Тава, Поставка за чашечного торта, Поставка за Сватбена Торта за Десерт плот, Модерен Червено Цвете, Тъмно

BGN 20.96

Налично
В магазина

3-ярусная поставка за сладкиши, за демонстрация на продукти за партита, като кифли, бисквити, бонбони, сладкарски изделия, закуски, понички, сирене, бисквити и други лакомства ➤Материал - Изработен от хранително-пластмаса, защита на околната среда, за многократна употреба и лесно моющийся, лек и удобен за ползване в движение. ➤ Функции - Всеки може лесно да се събере, магазин и удобен за носене. ☀Повод - Класически златист цвят се съчетава с всичко.Ние ще направим всичко възможно, за да се премахне проблема, и ние бихме искали да чуем вашите предложения, тъй като ние се опитваме да направим по-добре. ➤ Индивидуални услуги - ние можем да променим фигура в чиния върху картинката, която ви харесва!Това е безплатна персонализирана услуга, просто ни изпратете снимки, които ви харесват.това е идеалното бижу за вашата сватба, годеж, на партито по повод рождения ден, на следобеден чай на душата на детето, абитуриентски, лятна чай, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа и т. ➤ Функции - Всеки може лесно да се събере, магазин и удобен за носене.това е идеалното бижу за вашата сватба, годеж, на партито по повод рождения ден, на следобеден чай на душата на детето, абитуриентски, лятна чай, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа и т.Общата височина е 12 инча (32 см), в нея се поберат повече от 18 кексчета със стандартен размер.Ако имате някакви въпроси, преди покупка или след получаване на стоката, можете да споделите с нас. ➤ Размер - диаметри на плочи представляват 8,2 инча (21 см), 9,4 инча (24 см), 10,6 инча (27 см).

Характеристики на офертата