.

Функционална Домашна 4-Степенна свободно стояща Стойка за обувки, Компактна Стойка За съхранение на обувки, срок на годност-Органайзер за обувки за Спалня, антре и ?

Функционална Домашна 4-Степенна свободно стояща Стойка за обувки, Компактна Стойка За съхранение на обувки, срок на годност-Органайзер за обувки за Спалня, антре и коридор Черен цвят

BGN 15.39

Налично
В магазина

Монтаж : изискваШтабелируемый с еднакви блокове.【Компактно съхранение на обувки】 Тази метална стелаж за обувки с 4 нива осигурява място за максимум 20 чифта обувки.Възможност да се теглят хоризонтални стъпала, за да може при необходимост да се освободи повече място за обувки / на токчета.Побира 20 чифта обувки.Размер : 35,6 "Шх12"Дх33,27"Х Материал : железни тръби + пластмасови съединители.Чудесен компактен предмет за всеки дом, хотел или апартаменти и чудесен вариант за поддържане на чистотата в коридора, в спалнята или банята, без елементарно!. 【Универсална стойка за съхранение на】 Тази иновативна, лека и компактна рафт за обувки, можете да поставите в килера, коридор, под стълбите, или в коридора, за обувки или аксесоари са били добре организирани. 【Удобен рафт за обувки】Благодарение на странично ръце рафт за обувки може лесно да бъде преместено в точното място.Метални рафтове осигуряват добра циркулация на въздуха - обувките могат бързо да изсъхне. Тегло бруто : 4,51 килограм. 【Здрава поставка за обувки】 е Изработена от сгъсти метална тръба с гладък, прахово покритие и висока устойчивост на корозия, както и висококачествени пластмасови съединители могат да отговарят на вашите изисквания за по-продължително съхранение.Капацитетът чифта обувки : 20.

Характеристики на офертата