.

ULTNICE Детски Дрехи 18 бр. Разделител Размер Дрехи, Разделители Размера на Гардероба, Разделители За Дрехи, Организатор за Гардероба, Закачалка, Разделител за Детски Д?

ULTNICE Детски Дрехи 18 бр. Разделител Размер Дрехи, Разделители Размера на Гардероба, Разделители За Дрехи, Организатор за Гардероба, Закачалка, Разделител за Детски Дрехи, Цветни Разделите

BGN 3.33

Налично
В магазина

нОписание на 18 бр. Разделител размер дрехи, Разделители размера на гардероба, Цветни Разделители за дрехи, Организатор за гардероба, Закачалка, разделител за детски дрехи Характеристики - Цвят : бял Жълт Червен Зелен Син и Светло син Оранжев Розов лилав; Материал : PS;- Размер : около 9x9x0.разделител кръгла размер. разделител закачалки за палта.Идеално за показване на размера на облекло, панталони, други продукти и т.С разминаване можете лесно да ги инсталирате. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. разделители за дрехи за деца. лесно да изберете размер, да спестите време за вас и вашия гост и да се повиши приема на гости.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!разделител дрехи в гардероба. 2 см; Опаковка включва кръгове 18 x размери., разделители за дрехи за деца.Изработена от материал PS, те са леки.Цветен дизайн с изящни детайли, което ги прави практични.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.

Характеристики на офертата