.

30 мл. Лавандула Roll Парфюм/Масло за ароматизиране на кожата и тялото. Нашата интерпретация, Чиста-Без банкноти. Добавете няколко капки в своя ароматерапевтични дифу?

30 мл. Лавандула Roll Парфюм/Масло за ароматизиране на кожата и тялото. Нашата интерпретация, Чиста-Без банкноти. Добавете няколко капки в своя ароматерапевтични дифузьор. Приятна миризма през целия ден, всеки!

BGN 1.00

Налично
В магазина

No добавки или разрежданеНЯКОЛКО КАПКИ СА ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ!) Висококачествени Парфюм масла, устойчиви в рамките на деня, които да ви харесат.При никакви обстоятелства не може погрешно да се вземе за истинска марка high street. забележка : Пластмасов инхалатор.Нашият аромат може да се използва при производството на сапуни / Свещи / Бомбочек за Бани.Този продукт са контакт с кожата, така че от съображения за хигиена на връщане на стоката, не е взето. 100% НЕРАЗРЕДЕН Много различни дизайнери ни вдъхновяват за създаването на Ароматни Масла за тяло.Нашите ароматни масла имат най-висок рейтинг за всички платформи.Нашето парфюмерное масло - това е чист вид "А" в неразреден вид.Ние продаваме на тези масла е индивидуално в продължение на много години, и ние винаги имаме постоянни клиенти.Това е едно превъзходно масло, и ние ви обещаваме, че след като направите поръчката, ще ви се прииска още. (Aroma Depot) по никакъв начин не е свързана с нито една от тези марки е и негов собственик.Натурални масла за тяло с отличен вкус, за производството на сапун / свещи / бомбочек за вана (ТОВА е ЦЕННА КОПЪР ПО-ВИСОКО КАЧЕСТВО, ОТКОЛКОТО ПОВЕЧЕТО ЕСЕНЦИИ, които се ПРОДАВАТ ТУК.Моля, обърнете внимание, че това е нашето масло за тяло собствено производство с техните характеристики и качество. няма отношение към посочените производителите / дизайнери.Нашето парфюмерное масло е чист клас A.ОТКАЗ от отговорност : Тези масла концентрированы и се използват за производство на ароматни пръчици, свещи, бомбочек за вана, сапун и всякакви средства за вана и тяло, като лосион, шампоан, течен сапун и за промишлени приложения.Отказ от отговорност : Нашите масло за тяло са съчетани с имена на аромати, посочени в бутилки, и това е само ръководство.

Характеристики на офертата