.

Toyvian 10шт САМ Дървени Орнаменти Скандинавски Декор, Играчки, Занаятчийски Лешникотрошачката Играчка Декоративна Дървена Кукла, Недовършена Дървен Клин Кукли, Недо?

Toyvian 10шт САМ Дървени Орнаменти Скандинавски Декор, Играчки, Занаятчийски Лешникотрошачката Играчка Декоративна Дървена Кукла, Недовършена Дървен Клин Кукли, Недовършена Колче Кукли Децата DIY Wooden Ембрион Дървена

BGN 2.33

Налично
В магазина

- Това е много полезно за развитието на въображението на детето и манипулативни способности лешникотрошачката играчка.Описание на продукта Детска дървена играчка с графити Децата могат да рисуват драскат върху дървен эмбрионе, след това да развиват своите способности към въображението. - Изработен от висококачествен материал, прост дизайн и е здрава за дълго използване на празни куклен театър-клечки. дървени кукли-мъже-Дървена играчка за рисуване на ембриони изработени от здрав и практически материал.дървесен декор Това продуктът е произведен от висококачествен дървен материал с уникален дизайн на форма, който е подходящ за игри на деца. -Благодарение на простия и удобен дизайн, той може да тренирате способността на детето да работи и да недовършена кукла на коледна елха. Дървени кукли-клечки. -Материали : дървени аксесоари за Коледа -за деца, за да им доставят по-голямо удоволствие.Кукли-клечки със собствените си ръце, здрави и практични за безопасна игра, идеално художествено образование, играчка за тренировка на координацията на мозъка.Кукла за рисуване със собствените си ръце - Изработена от висококачествен материал, прост дизайн и е предназначен за продължителна употреба. -дървен материал, той има добра здравина.Можете да го използвате с увереност, обикновено дървена кукла с колчета.Небоядисана кукли-клечки - тази дървена играчка с графити идеален за занаяти собствените си ръце, игра на графити и бижута със собствените си ръце.

Характеристики на офертата