.

Портативен външен твърд диск FD G31 капацитет 4 TB Скорост на четене/запис до 560/520 Mbit/сек - USB 3.2 Gen 2 Type-C - Черно, щепсела и да играе за Windows (CSD4000B-W)

Портативен външен твърд диск FD G31 капацитет 4 TB Скорост на четене/запис до 560/520 Mbit/сек - USB 3.2 Gen 2 Type-C - Черно, щепсела и да играе за Windows (CSD4000B-W)

BGN 265.98

Налично
В магазина

Серия преносими твърди дискове G31 идва като с кабели USB Type A - Type C, така и с кабели Type C - Type CПортативен външен твърд диск G31.2 gen 2 type-c осигурява скорост до 10 Gbit/c. Работи перфектно както за Mac, така и за Windows. щепсела и да играе с Windows.Нашата 30-годишен опит прислушивания към нуждите и желанията на нашите клиенти няма аналог в индустрията и ни позволява да се справят по-добре в много отношения.Лесно се побира в ръката и компактен за пренасяне. "небьющийся" външен твърд диск форматиран за Windows и е свързан & play. fd g31 компактен, тънък и притежава джобен дизайн, който позволява да го използвате по време на пътуване.2 поколение 2 Type-C вие можете да разчитате на висока производителност при работа с всеки набор от creative Suite.Технология на Micro Net е насочена към осигуряване на безопасно съхранение на данни за всеки потребител на компютъра.Кабели USB A-C и USB C-C.Нашите наградената решения за съхранение на данни включват външни твърди дискове G-Force и Green Drive, RAID-масиви RAIDBank5 и Platinum RAID, network attached storage Max NAS и Smart NAS (NAS) и пълна гама от аксесоари, включително док-станция за нетбуци Половинка и флаш памети за USB. съвместим е с портове usb, 3.Като лидер на пазара на системи за съхранение на данни, устройства Micro Net и Fantom широко признати производители с високо качество.no разочарование, кавга и не изисква инсталация ". Външен източник на захранване не е необходимо. Съвместими устройства : Настолен компютър.Скорост на предаване до 560 Mb / s означава, че вие можете да прехвърлите видео файла обем 4,7 GB за по-малко от 10 секунди.не се изисква обемисти адаптер или захранващ блок.Избирайте между формата на Mac или Windows за този Plug and Play!.

Характеристики на офертата