.

Устройство за Заваряване с Кожени Кантове, Машинка За Подстригване С Остър Ръб Дървена дръжка от Gourmet Стомана, Отварачка За Заваряване, Ръчни инструменти за Бродер?

Устройство за Заваряване с Кожени Кантове, Машинка За Подстригване С Остър Ръб Дървена дръжка от Gourmet Стомана, Отварачка За Заваряване, Ръчни инструменти за Бродерия - (Цвят: 11)

BGN 2.67

Налично
В магазина

Полезен инструмент за професионалисти и любители на фабрика за щавене на кожи делаПолезен инструмент за професионалисти и любители на фабрика за щавене на кожи дела.Полезен инструмент за професионалисти и любители на фабрика за щавене на кожи дела. * кожена наклон на ръба Забележка : Тъй като част от дръжката е направена от дърво, ще има различни линии и цветове, моля, разберете, че размера на продукта се измерва ръчно при хоризонтално разположение, и може да бъде грешка в 1-5 mm.С дървена дръжка, удобна при използване. Пратката включва : 1 бр.Идеален за рязане на кожа, патера. * устройство за вдаването кожа на ръба Забележка : Тъй като част от дръжката е направена от дърво, ще има различни линии и цветове, моля, разберете, че размера на продукта се измерва ръчно при хоризонтално разположение, и може да бъде грешка 1-5 мм 100% im Сигурни и дълготрайни инструменти за декорация на дома.Особености : 100% безопасни и дълготрайни инструменти за декорация на дома. Пратката включва : 1 бр. В комплект включва : 1 бр. Характеристики на продукта : Тип на набиране : No Type of : NOOrigin : Континентален Китай.

Характеристики на офертата