.

Слот игра-пъзел с декомпрессионным пробив, поп-пъзел с играчки-непоседами, подходящ за различни сцени, като например детски партита, срещи, за възрастни, ежедневнат

Слот игра-пъзел с декомпрессионным пробив, поп-пъзел с играчки-непоседами, подходящ за различни сцени, като например детски партита, срещи, за възрастни, ежедневната работа и живот и т.н. (розов)

BGN 3.33

Налично
В магазина

н 【Описание на правилата】 : Няколко играчи могат да играят заедно, и има 4 режима на игра по избор. 【Отличен материал】 : Слот машина Pop е изработен от висококачествена ABS-материал, който е по-полезен за здравето и приятен за кожата, така че вашето семейство или приятели, може да го използвате с доверие. 【Подходящи за подаръци】 : Слот машини Pop са подходящи не само за децата, като в празничните подаръци, но и за възрастни.Може да се използва повторно, и лесни за почистване.Това може да тренирате способността на децата за реакция, паметта и логичното мислене, което е много интересно.Подходящи за използване в няколко сцени, сжимающие играчки са подходящи не само за децата, но и за възрастните, помага за облекчаване на стреса и да се създаде весела атмосфера. 【Описание на правилата】 : Няколко играчи могат да играят заедно, и има 4 режима на игра по избор.Може да се използва повторно, и лесни за почистване. 【Широк спектър на приложение】 : Слот машина Pop е подходящ за различни сцени, като например детски партита, срещи с възрастни, ежедневната работа и бит и т. Машина за декомпресия Amposei, Разрушителната пъзел игра. 【Подходящи за подаръци】 : Слот машини Pop са подходящи не само за децата, като в празничните подаръци, но и за възрастни.【Лек и удобен, в переноске】 : Слот машина Pop има малко тегло, да могат да се носят със себе си, можете да играете сами или с други партньори.Подходящи за използване в няколко сцени, сжимающие играчки са подходящи не само за децата, но и за възрастните, помага за облекчаване на стреса и да се създаде весела атмосфера. 【Отличен материал】 : Слот машина Pop е изработен от висококачествена ABS-материал, който е по-полезен за здравето и приятен за кожата, така че вашето семейство или приятели, може да го използвате с доверие.

Характеристики на офертата