.

STOBOK 1 Комплект Календар Офис Декор на Китайски Календар Начало Декор на Китайски Календар-Превъртане Заек Китайски Стенен Календар-Превъртане 2023 Календар Проспер?

STOBOK 1 Комплект Календар Офис Декор на Китайски Календар Начало Декор на Китайски Календар-Превъртане Заек Китайски Стенен Календар-Превъртане 2023 Календар Просперитет Година на Заека Стенен Календар 2023 Календар

BGN 4.58

Налично
В магазина

- Цвят : както е показано на декоративни настенном календар -Висококачествена технология за печат, притежава ярък и свеж цвят, пълен и богат на детайли изискан календар.календар с зайчиком Традиционен китайски календар за 2023 година. -Изработен от безопасен и дебело нетъкан текстил, който е здрав и надежден за използване, много практичен планер-календар. -Съдържанието е подробна и съдържа традиционна информация, като лунна дата, която е много подходяща за семейни плакат на календара.Пратката включва 1 х китайски стенен календар 1 х чанта за съхранение Характеристики -Стенен календар е много подходящ, тъй като практически подарък за вашето семейство и приятели в новогодишния крехката настенном календара.Стенен календар : на КИТАЙСКИЯ лунен календар КАЛЕНДАР "Година на заека" ще ви помогне да планирате деня си, включително да следи живота си и да видите дати в календара. можете да виси календар на стената на хола, офис или конферентна зала, че едновременно красиво и удобно.Китайски календар на свитъците : Съдържанието е подробна и съдържа традиционна информация, като лунна дата, която е много подходяща за семейна употреба. -Материал : китайски стенен календар от нетъкан текстил Размер : 103,00 X42,00 X3,00 см / 40,48 X16,51 X1 хартиен календар. можете да виси календар на стената на хола, офис или конферентна зала, че едновременно красиво и удобно.Китайски календар за Новата година : ?2023 МЕСЕЧЕН СТЕНЕН КАЛЕНДАР 2023 Китайски календар Месечно - Стенен календар за Годината на Заек, Китайски лунен календар, Украса на китайската Нова година, Класически традиционен китайски календар за среща на следващата Година зайците. Китайски календар за 2023 година : Преглед на дати и други традиционни китайски лунни събития ще ви помогне да видите китайската култура от друга гледна точка.Информация за стоки, традиционен Китайски календар Стенен календар се отличава с богато съдържание.китайската нова година стенен календар Класически традиционен календар, маркиране на старата година и встречающий Нова година.Китайски календар на свитъците : Съдържанието е подробна и съдържа традиционна информация, като лунна дата, която е много подходяща за семейна употреба.нова година окачен календар веднага Можете да проверите дата и слънчев термин. -Окачен дизайн, който прави го здрав, и страници не е лесно да се откаже, винаги ви дава възможност да съхранявате пълен календар за 2023 година.

Характеристики на офертата