.

TFOI Акумулаторни Аварийни led крушки за дома прекъсване на захранването, Посочени В Списъка, Лампи с батерии, Изключване на захранване, Осветление за четене в Къмпинг

TFOI Акумулаторни Аварийни led крушки за дома прекъсване на захранването, Посочени В Списъка, Лампи с батерии, Изключване на захранване, Осветление за четене в Къмпинга, Ураган 12 W 800ЛМ E26 4 Pk (Дневна светлина)

BGN 3.00

Налично
В магазина

И последно, но не по-малко важно : разполага с доживотна подмяна и денонощно обслужване на клиентиОтговор : Това е същото, че и обикновена крушка, ввинчиваемая на всяко място, където искате да я използвате, например, на тавана лампа настолна лампа в стаята, под лампа в хола и т. успокой се с помощта на тази извънредна крушки в случай на извънредна ситуация. 【Повече, отколкото просто Обикновените Крушки】Цокъл на тези акумулаторна крушки привързана към ввинчивающемуся основата E27/E26.Всеки лампа идва с плетене на една кука-притежател, е подходящ за отдих, като например къмпинг. 【Че получавате】 4 комплект лампи за аварийно осветление с мощност 750 lm с ниски разходи за енергия. Led лампа с мощност 12 W еквивалент 80 W, което позволява да се спестят не по-малко от 80% на енергия и разходите за енергия. 【Лесна инсталация】 Тези акумулаторни лампи ввинчиваются като конвенционалните led крушки (E27/E26).при прекъсване на електрозахранването нашата светлината все още свети, тя ще изгори до 4-5 часа, може никога повече да не остане в тъмнината.Светодиодна пътна лампа работи като энергосберегающая при редовна употреба и превключва на аварийно осветление по време на прекъсване на тока, храня се от литиево-йонна батерия.Продължителността на живота на 30 000 часа е равен 3,42 години натрупан употреба. 【Аварийни лампи за дома, бизнеса】 Акумулаторни аварийни лампи с резервна батерия, работи като обикновените крушки, и могат да се презареждат сами при ежедневна употреба, се подготвят за извънредни ситуации, остават горящи в продължение на 4-5 часа при прекъсване на електрозахранването в дома си.Благодарение на функцията на интелектуална зареждане на крушка може автоматично подзаряжать на батерията при включен ключа.За разлика от електрически крушки, представени на пазара, лампа за аварийно осветление TFOI също може да продължи да изгори при прекъсване на електрозахранването в дома си.От тази светлина вие не трябва да плащат за допълнително осветително оборудване за спешни случаи. 【Задължителен инструмент за прекъсване на тока】 Акумулаторни лампи са нужни в домакинството по време на прекъсване на тока, буря, ураган.

Характеристики на офертата