.

Hemoton 3 бр. Домашен Чипс, Рафтове за Десерти и Плодове, Лесна Организация, Сплетен Декоративен Контейнер за Зеленчуци, Ръчно изработени, Рафт за Сервиране на Ядки, Дек?

Hemoton 3 бр. Домашен Чипс, Рафтове за Десерти и Плодове, Лесна Организация, Сплетен Декоративен Контейнер за Зеленчуци, Ръчно изработени, Рафт за Сервиране на Ядки, Декор за Цветя на Масата, Тава За Плотове

BGN 3.00

Налично
В магазина

Н - Тя има широка гама от приложения и може да се използва в кухните, в дневни и стаи за хранене.Метална кошница за хляб : ? Висока ефективност, вашият първи избор, красив външен вид.Описание на продукта Настолна кошница за хляб В нея могат да се разградят си хляб, плодове, закуски и т.Дизайнът е впечатляващ и красиво украсена. - Това изискано продукт се различава фина обработка, него не е лесно да се деформира или. -Материал : полипропилен.Настолна кошница за хляб : Въпреки простотата на дизайна си, тя е много практична за използване.Ракита сервировочная кошница : Използвани превъзходни материали, предназначени за продължителна употреба, не е много безопасен, но също така и трайна.Метална кошница за хляб : ? Висока ефективност, вашият първи избор, красив външен вид.Кошница за продукти : се Използват превъзходни материали, продължителна употреба, не е много сигурно, но и издръжлив.Кошница за продукти, Тя е много подходящ за организиране и съхранение на вашите продукти в кухнята и в хола.Ракита сервировочная кошница : Използвани превъзходни материали, предназначени за продължителна употреба, не е много безопасен, но също така и трайна., Метална кошница за хляб на подходящ размер и практичен.Настолна кошница за хляб : Въпреки простотата на дизайна си, тя е много практична за използване.

Характеристики на офертата