.

Самоклеящийся Държач за Тоалетна хартия с рафт за телефон LVYOUIF от Неръждаема Стомана, Матиран Черен Стенен Държач за Ролка Тоалетна хартия с Лепило Или Сверлением ?

Самоклеящийся Държач за Тоалетна хартия с рафт за телефон LVYOUIF от Неръждаема Стомана, Матиран Черен Стенен Държач за Ролка Тоалетна хартия с Лепило Или Сверлением Титуляр за Хвърляне на Салфетки с рафт

BGN 0.33

Налично
В магазина

нСамоклеящийся дизайн работи добре върху гладки повърхности, като плочки, мрамор, стъкло, метал, пластмаса и лакирана плоча.Това не е само място, където може да се сложи на телефона, но и място за съхранение на влажни кърпички, цигари, допълнителни салфетки., както и предотвратяване на подхлъзване аксесоари.С гладка повърхност, без остри ръбове, както и всички детайли, за които ние се грижим, са направени, за да можете да го използвате по най-добрия начин.Срок на годност осигурява много приложения.ПРИКЛЕИВАНИЕ Или ПРОБИВАНЕ - Доверието в инсталиране на притежателите на хартия с рафт с помощта на лепило или пробиване. Пространство с загнутым нагоре ръб предотвратява падането.Широко приложение - на рафт може да се съхранява на мобилни телефони, ключове, часовници, слънчеви очила, захранващи сапун, бира, кафеена чаша, детска салфетка, свещ и т.Максималната товароносимост е 10 кг без пробиване, издръжлив и лесен за инсталиране. Матово черно покритие, гладка повърхност, лесен и елегантен външен вид, без остри ръбове.Дебелината е 0,06 инча.Край на книга прът има извита конструкция, предотвращающую спад на хартиен носител кърпи.ПОДХОДЯЩ размер - Основен размер : 5,31x3,93 (инча). подходящи за хотели, къмпинги, тоалетна за каравана, бани, уборных и кухни.Разстоянието между две дупки : 2,364 (инча).Край на книга прът има извита конструкция, предотвращающую спад на хартиен носител кърпи.Разстояние между пръчката и върхът на : 2,16 (инча).Подходящ за ролята на най-различни размери. 1x залепващи ленти с дължина 3 метра 1x Комплекти за монтаж на винтове. ● Устойчив на стената.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - Този самоклеящийся държач за тоалетна хартия е лесна за инсталиране на стена.Комплектът включва ръководство за инсталиране, дубликат стикер 3 М, винтове и анкеры.Неръждаема стомана SUS304 вътрешна и външна черна матова повърхност. ● Здрав и издръжлив.Комплектът включва ръководство за инсталиране, дубликат стикер 3 М, винтове и анкеры.Широко приложение - на рафт може да се съхранява на мобилни телефони, ключове, часовници, слънчеви очила, захранващи сапун, бира, кафеена чаша, детска салфетка, свещ и т.Размер на рафтовете : 5,31 х 4,21 (инча).Държач за кърпички LVYOUIF е матово-черна повърхност, екологично чиста боя, с гладка повърхност, лесен и елегантен външен вид, без остри ръбове.Държач за кърпички LVYOUIF е матово-черна повърхност, екологично чиста боя, с гладка повърхност, лесен и елегантен външен вид, без остри ръбове. подходящи за хотели, къмпинги, тоалетна за каравана, бани, уборных и кухни.ПРИКЛЕИВАНИЕ Или ПРОБИВАНЕ - Доверието в инсталиране на притежателите на хартия с рафт с помощта на лепило или пробиване. 1x Държач за тоалетни кърпички.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, той е много здрав и издръжлив, не ръждясва във влажна среда.

Характеристики на офертата