.

Резервни части за ремонт на flex кабел LCD и цифров преобразувател в Пълна Монтаж за Google Pixel 3 XL (Черен) (Цвят: черен)

Резервни части за ремонт на flex кабел LCD и цифров преобразувател в Пълна Монтаж за Google Pixel 3 XL (Черен) (Цвят: черен)

BGN 117.18

Налично
В магазина

Моля, имитируйте тестване, което означава, че разбор на мобилен телефон (дънна платка + LCD-дисплей или екран), свързана с аудио кабел и нов заместител, захранване, тестът е завършен Съвет 3 : Не перегибайте кабельпожалуйста, уверете се, че LCD кабел не е намачкана. Напълно подходящ е и работи.Най-добрият заместител на вашите треснувшим /повредени / дефектни резервни части. Направете така, че вашето устройство изглеждаше по-свеж от всякога. Смяна на LCD дисплей + дигитайзер с докосване на екрана в събирането на Google Pixel 3 XL. Силно се препоръчва професионално инсталиране.Ако тестът е преминал нормално, моля, задайте го.Ако това не може да бъде доказано, моля, свържете се с нас в най-първия път.LCD и цифров преобразувател в пълна монтаж за Google Pixel 3 XL (черен). Замяна на стари, счупени, пукнати, спасяване.Огъване на повече от 90 градуса ще доведе до почернению на дисплея.Ние не носим отговорност след инсталирането на екрана.Не забравяйте да носите предпазни очила, и бъдете внимателни, за да не отрежете пръст от счупено стъкло. Съвет 1 : Проверете преди инсталацията При изпитване не отстранете защитното фолио или бележки.Качествен материал. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.Ние не носим отговорност след инсталирането на екрана.

Характеристики на офертата