.

SoulThink Уникални златни чаши, ръчно изработени – Позлатени стръмни чаши за вино в изискана опаковка, перфектни коледни подаръци за рожден Ден за Него, набор от 4,2 унци

SoulThink Уникални златни чаши, ръчно изработени – Позлатени стръмни чаши за вино в изискана опаковка, перфектни коледни подаръци за рожден Ден за Него, набор от 4,2 унции (Забавни надписи)

BGN 7.50

Налично
В магазина

Ние сме сигурни, че тези рюмками могат да споделят с нашите приятели, семейства и хора, които обичат да празнуват животаМоже да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина.Ръчно изработени с помощта на бисфенолаА и керамика, която не съдържа токсични вещества. ?【 Изискана опаковъчна хартия 】 Дайте им на тези забавни чорапи в луксозна кутия за подарък!Като подарък за булката, напитки или аксесоари за мъжки пещери (или оставете себе си; ние не, да речем).Определено, това е начало на разговор. ?【 ГАРАНЦИЯ SOULTHINK 】 Уморени от нестандартни продукти и разочароващ услуги?Изберете ОДУХОТВОРЕННОЕ МИСЛЕНЕ!Ние предлагаме Доживотна гаранция и поддръжка на клиенти.Аз вярвам, че те правят всичко, което пиеш, е по-вкусно. моят баща е създал тези чаши са ръчно изработени и като подарък ми е на 21-ия рожден ден. ?【 Не можех да спра да се смея 】 Изживейте парти забавна златна чаша. 100% здрава керамика.На дъното на чаши за вино могат да бъдат малки следи от боя, поради които са ръчно изработени. Чашки за златен куршум 4* 2 грама.Един прекрасен подарък. ?【 До дъното 】 Насладете се на Красив Момент с приятелите си!Предмети от първа необходимост за любителите на едно питие или домашен бар.

Характеристики на офертата