.

DuuToo 25 W Супер Ярки led лампа за царевица (еквивалент на 250 W) - Дневната светлина 6500 До 3000 Лумена - Led лампа на базата на E26/E39 Mogul за търговски монтаж на таван осветление Го?

DuuToo 25 W Супер Ярки led лампа за царевица (еквивалент на 250 W) - Дневната светлина 6500 До 3000 Лумена - Led лампа на базата на E26/E39 Mogul за търговски монтаж на таван осветление Голяма площ - Гараж, Склад, Веранда,

BGN 0.33

Налично
В магазина

√ Енергоспестяващи ФУНКЦИИ : Функция за спестяване на енергия предлагат оптимална яркост, ниска консумация на енергия, а също така и висока трайностКупете сега с увереност.Ненасочено, на ъгъла на лъча 360 °, покрива по-голяма площ, е устойчив и надежден за жилищни и търговски проекти.Led Царевичен крушка с мощност 25 Вата. led чипове Elipstar, лампа за КОМПЮТЪР и вграден вентилатор за отвеждане на топлината. √ ТРАЙНОСТ И ЛЕКОТА на УПОТРЕБА : с 50% по-малко на 30% по-лек, незабавно се включва, не се загрява, не трепти, зелен и безопасен за окото.Ярката с високо съотношение на мощност 120лм/W в сравнение с обикновена лампа КЛЛ.√ Ярки като слънцето : led лампи са висок клас с изцяло алуминиев корпус с 105 бр. √ Универсално приложение : Адаптер от E26 до E39, подходящ както за обикновените, така и за големи планини mogul, отличен за декорация на дома, гараж, дневна, студио, фабрика, супермаркет, офиса, гаража, работилница, навес, отвътре и отвън.Тези led лампи са намаляване на сметките за електричество с до 90% при изключване на расходующих енергия лампи с нажежаема жичка. √ 100% беспроблемность : пълно възстановяване в рамките на 90 дни, 2 години беспроблемного качествено обслужване, ако в рамките на този период се сблъскате с някакви проблеми с качеството, ние ще замени тях на нов продукт и ще ви изпратим безплатно.

Характеристики на офертата