.

Тръба Живи Performance Power 2609, огъване на оправке, в стила на U-J, 45/180 градуса, Неръждаема стомана 304, натурална, 16 калибър, 2,50 инча. Външен диаметър - 3,50 инча. Радиус на осоват?

Тръба Живи Performance Power 2609, огъване на оправке, в стила на U-J, 45/180 градуса, Неръждаема стомана 304, натурална, 16 калибър, 2,50 инча. Външен диаметър - 3,50 инча. Радиус на осовата линия, 7,00 инча. Дължина

BGN 42.66

Налично
В магазина

1 Продукт На Живи Performance Радиус на осовата линия 7,00 инча.С течение на годините нашата гама от продукти е станал значително по-разнообразни, и сега ние сме горди да обслужваме много други сегменти на пазара, следпродажбено обслужване.Оттогава този пазар се развива, превръщайки се в световен феномен и ние сме горди, че бяхме част от този ръст в Северна Америка и по целия свят.В допълнение към нашите продукти под марката Живи Performance, ние имаме сключени множество договори за доставка на различни продукти и услуги под частни търговски марки на някои от водещите световни фирми-производители, и на вторичния пазар.Дължина на краката, всяка.Много от водещите производители на производството се стремят към високо работата на иновативни продукти и решения, и вие също трябва!Спортен Компактен или Вътрешен, Уличен автомобил или Състезателен автомобил, Инсталиране на болтове или Напълно Обичай.Компанията Живи Performance е основана през 1997 година с цел разработка и производство на компоненти на изпускателната и индукция за пазара на компактни спортни автомобили performance, който по това време е малък, но бързо развиващ се сегмент на пазара на високо-производителни части.Тръба, дорник Огъване, U-J-образна форма, 45/180 градуса, Неръждаема стомана 304, Натурална, 16 калибър, 2,50 инча.

Характеристики на офертата