.

SKREOJF Shahe 1/4 3/81/2 Мини Динамометричен ключ с двупосочен храповой глава, Регулируема Динамометричен ключ, Цифров (Размер: AWM-100)

SKREOJF Shahe 1/4 3/81/2 Мини Динамометричен ключ с двупосочен храповой глава, Регулируема Динамометричен ключ, Цифров (Размер: AWM-100)

BGN 290.86

Налично
В магазина

Автоматично изключване след 5 минутуПаковка включва : 1 х Динамометричен ключ (Забележка : Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване и малка разлика в цвета, причинена от светлина и екран999 комплекти запазени записей8.Звуков сигнал и led индикатор могат да стрелям, когато индикация достигне определена стойност на въртящия момент (ограничена пикови режим). Моля, допуска се разлика в 1-3 мм от ръчно измерване, благодаря!2. Поради разлика между различните монитори, моля, приемете, че изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Може да се придвижва по посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка.Четири инженерни подразделения (N. по посока на часовниковата стрелка ± 2%, обратно на часовниковата стрелка ±2,5%, точността (пълен диапазон от 20 до 100% ). Голям екран, функция за осветление.Голям екран, функция за осветление.Звуков сигнал и led индикатор могат да стрелям, когато индикация достигне определена стойност на въртящия момент (ограничена пикови режим).Функции и особенности1. Четири технически блок (N.Може да се придвижва по посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка. Режим на измерване : режим на реално време, пиков режим и предварително инсталирания режим. Може да се придвижва по посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка. 1 Основни области на приложение на динамометричен ключ с цифров дисплей scope Mini има мини-дизайн и е по-подходящ за малки помещения Той също притежава мощни работни функции, включително определяне на въртящия момент, единици за измерване, поддържане цифри, почистване на цифри, изход цифри и регламент за потребителите и е лесен за експлоатация при инсталиране на цифровия дисплей, което намалява изискванията към оператора.

Характеристики на офертата