.

Шлейка за котки и Каишка за разходка, Колан за защита на Коте от Бягство, Регулируема Отразяваща Жилетка за малки Кученца Комплект с Каишки, Лесно Регулируема Мека ?

Шлейка за котки и Каишка за разходка, Колан за защита на Коте от Бягство, Регулируема Отразяваща Жилетка за малки Кученца Комплект с Каишки, Лесно Регулируема Мека Дишаща мрежа Защитно яке за домашни любимци

BGN 6.79

Налично
В магазина

Ние ви препоръчваме да се измери най-голяма част от бюста на домашно куче или котка и да следвате таблицата размериМоже да се пере в машина, мрежест материал, дава възможност за лесно почистване и бързо изсушаване на въздуха, спестявайки време и притеснения. 【Удобни за носене】 Лесно се побира и лесно се отстранява. проектиран с помощта на магически ленти и задната част на ключалката.Супер удобни шлейка за котки, защищающая от бягство.Регулируеми презрамки позволяват бързо и лесно да пригодите жилетка под размера на вашата котка, така че няма да е лесно выскальзывать при разходка на открито.Моля, обръщайте се към нас с всякакви въпроси или озабоченностями. цялостен отразяваща дизайн на 360 ° в голяма степен. 【Светоотражающая и регулируема】На шлейке за домашни любимци има 2 регулируеми катарами, които.Размер на колан може бързо да се коригира, за да направи дрехи за домашен любимец по-добре и по-безопасно седна на животното, което го прави най-добрият избор за приключения котки на открито.Двойна надеждни быстроразъемные ключалката и трайно d-образен пръстен надеждно прикрепени каишка вашата котка към задната част на тази колан.

Характеристики на офертата