.

ZJXHPO Ohana Чанта с цип, Косметичка, Вдъхновена от Ohana, Аз съм се Родила СЪС СЪРЦЕ На ръкава, Холщовая чанта-тоут Ohana (Ohana tote bag)

ZJXHPO Ohana Чанта с цип, Косметичка, Вдъхновена от Ohana, Аз съм се Родила СЪС СЪРЦЕ На ръкава, Холщовая чанта-тоут Ohana (Ohana tote bag)

BGN 2.33

Налично
В магазина

Може да се използва не само като косметичку, но и като чанта за мобилен телефон, очила, лекарства, дръжки за акварел, инструменти за грим и тТова е много интересен подарък.Платно и лен, меки и водоустойчив. Размер : 39 см (15,35 инча) * 33 см (13 инча). подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т. Идеалният подарък тази косметичка е подходящ не само за вашата собствена употреба, но и за подарък.Размер : 23,5 см (9,25 инча) * 17 см (6,69 инча).Ние също така разработихме дизайн на мълния, за да се възползват максимално косметичку, без да се притеснявате от загуба на неща.Платно и лен, меки и водоустойчив.Двустранен печат с водоустойчив покритие осигурява високо качество на изображенията, които ще останат живи при ежедневна употреба.Материал : 100% водоустойчив материал и лен.Вътре в чантата има черен водоустойчив слой, така че не е нужно да се притеснявате за това, че чантата е да се боядиса. Идеалният подарък тази косметичка е подходящ не само за вашата собствена употреба, но и за подарък.Чанта за пазаруване е отворена и не застегивается на цип, което улеснява използването му при пазаруване. Нашата косметичка - чудесен избор за празнични дарове, като рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Нова година, Свети Валентин и т. Размер : 23,5 см (9,25 инча) * 17 см (6,69 инча). подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т.Това е много интересен подарък., Размер : 23,5 см (9,25 инча) * 17 см (6,69 инча).Там, където презрамки са свързани с чанта, има два шева, така че те са по-трайни и може да не се притеснявате за това, че те няма да издържат определено тегло. Размер : 32 см * 37 вижте Печат на изображения на ярки и ясни, ярки цветове, двустранен печат, водонепроницаемое покритие, не се притеснявайте за выцветании.

Характеристики на офертата