.

ножици за бродерия От неръждаема стомана, прецизна Ножица за бродерия на кръстат бод, портновские Ножици за бродиране, шиене, бродерия или ежедневна употреба по вр?

ножици за бродерия От неръждаема стомана, прецизна Ножица за бродерия на кръстат бод, портновские Ножици за бродиране, шиене, бродерия или ежедневна употреба по време на работа-ножица 21 см

BGN 39.23

Налично
В магазина

Средство за депилация качество : неръждаема стомана Приложими хора : обществен Размер : 21 см. Ножици фина работа, удобен за хващане, по-остър и дълъг живот на използване, остър писец позволява лесно се режат и режат.Подходящ за професионални шивачки и любители, лесно се реже с амбалажна хартия, картон, щори, плат, кожа, за шиене, бродерия и много други.Отличен за обща употреба, например за рязане на хартия, картонени картички, тънък картон, лепенката, снимки, лека тъкан, лека лента, пластмаса, със среден размер, стиропор, дъски за плакати, фолио, груб конопен плат, платно, лента, занаяти, както и за опаковане на храни и аутопсия кутии. Ножици фина работа, удобен за хващане, по-остър и дълъг живот на използване, остър писец позволява лесно се режат и режат.Ножици за декупажа са подходящи за бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, бродерия и други. Ножици изработени от висококачествена неръждаема стомана, с повишена твърдост, професионални инструменти, по-остри и дълготрайна употреба. * 10 см, 24 см * 24 см Цвят : черен.Ножици за декупажа са подходящи за бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, бродерия и други.

Характеристики на офертата