.

Диамантена Околовръстен saw, Drill по стъкло LAIWEI, Тренировка с покритие, Фарфоровое тренировка, Гранитное тренировка, Мраморно бормашина, Електрическа бормашина, Кера?

Диамантена Околовръстен saw, Drill по стъкло LAIWEI, Тренировка с покритие, Фарфоровое тренировка, Гранитное тренировка, Мраморно бормашина, Електрическа бормашина, Керамично тренировка, Диаметър на рязане (4-5/16 (110

BGN 13.99

Налично
В магазина

⭐ Висока адаптивност : тренировки LAIWEI по ръководство са подходящи за повечето электродрелей, ударни дрелей, сверлильных на металорежещи машини с ЦПУ, настолни дрелей, акумулаторни електрически дрелей, безжични устройства и още много другиНаправете го по-издръжливи в сравнение с по-остра. ⭐ Широк спектър от приложения : Тренировки по стъкло широко се използват за пробиване на отвори в стъкло, керамика, керамични плочки, гранит, варовик, мрамор и други материали. ⭐ Конструкция на отворите за охлаждане : керамично тренировка В корпуса на режещия има отвор за охлаждане за ускоряване на разсейване на топлината.Раздел ще бъде по-гладка, а на отвора - един по-съвършен. ⭐ Дебелина на рязане край : Дебелина диамант трохи на рязане ръба на тренировки по стъкло е около 2 мм, а дебелината на обикновените диамантен пръстен триони е само на 1 мм.⭐ Качество LAIWEI : Тренировки с диамантен пръстен трион изработен от стомана с висока якост 45 #, която е по-износостойка и трайна, отколкото обикновена стомана. шкурка и режещата глава обединени на оригиналната технология на запояване LAIWEI.

Характеристики на офертата