.

Лента за глава Gvoears Void RGB, Тампон на лента за глава, която е Съвместима с игрални слушалки Corsair Void, Void pro, Void pro RGB, Void Pro RGB SE, Void Pro Elite/RGB Premium, от мека пяна и вкара плат (чере?

Лента за глава Gvoears Void RGB, Тампон на лента за глава, която е Съвместима с игрални слушалки Corsair Void, Void pro, Void pro RGB, Void Pro RGB SE, Void Pro Elite/RGB Premium, от мека пяна и вкара плат (черен)

BGN 5.06

Налично
В магазина

【Дишащ материал】 Външна обвивка е изработена от вкара тъкан, която позволява на въздуха; когато носите слушалката в продължение на известно време, ще не ще бъде горещо и потно【Отлична съвместимост】 Подмяна на оголовья е идеален за игри слушалки Corsair Void, Void pro, Void pro RGB, Void Pro RGB SE, Void Pro Elite/RGB wireless premium. 【Лесна инсталация】 Сте отдаване под наем на старата лента за глава за инсталиране на място на нов пин оголовья, преса ръба с пръсти, за да я закачите; монтаж може да се изпълни без никакви помощни средства. Подмяна на оголовья е идеален за игри слушалки Corsair Void, Void pro, Void pro RGB, Void Pro RGB SE, Void Pro Elite/RGB wireless premium. 【Удобен дизайн】 Сменное лента за глава за corsair, изработени от пяна с памет ефект с висока плътност, то не трябва да страда дори когато притискате, меко и удобно, сменное лента за глава, много добре съответства на оригиналния размер слушалки. ако имате някакви въпроси относно нашата замяна превръзка на главата си, вие можете да се свържете с нас по всяко време.Можете да снимате стара лента за глава за инсталиране на място на нов пин оголовья, преса ръба с пръсти, за да я закачите; монтаж може да се изпълни без никакви помощни средства.

Характеристики на офертата