.

Електрическа Отвертка Отвертка 5/10 бр. Набор от бита за електрическа Отвертка PH2 С Шестигранным опашка от Магнитна Легирана Стомана за група от 250 мм - Цвят (цветът на

Електрическа Отвертка Отвертка 5/10 бр. Набор от бита за електрическа Отвертка PH2 С Шестигранным опашка от Магнитна Легирана Стомана за група от 250 мм - Цвят (цветът на: 10 бр.)

BGN 3.33

Налично
В магазина

Отвътре и отвън, те са едни и същиДобър материал не се нуждае от сквозном декориране на повърхността 3.Силна магнитна, може лесно да се абсорбират винтове при използването му. отвертка Набор от отвертки multitul магнит за прилеп търсене магнит неодимови магнитни бита Occus накрайник на отвертка набор от отвертки отвертки, определени за мобилни телефони набор от инструменти, Набор от отвертки за ремонт на телефон ръчни инструменти Битове за отвертки накрайник за отвертка автоматично централна перфоратор телескопична магнит отвертка, за да телефони Неодимови магнити tournevis magnetizer размагничивающий размагничиватель за ремонт на телефона набор от отвертки за ремонт на телефона набор от отвертки комплект магнитни отвертки комплект магнитни отвертки отвертки, определени ph2 набор от магнитни отвертки набор от отвертки отвертки магнит.Силна магнитна, може лесно да се абсорбират винтове при използването му. в тази партия глави се използва висококачествена стомана S2. Немска благородна стомана S2, 2. Немска благородна стомана S2, 2.Добър материал не се нуждае от светло-до завършване на повърхността.Пратката включва 1 отвертка с двустранно фитил Забележка : 1.1 бр Германски DSL-отвертки с магнитна глава с размер на отворите крестовиной 65 mm.Добър материал не се нуждае от светло-до завършване на повърхността.Силна магнитна, може лесно да се абсорбират винтове при използването му. Немски DSL с магнитна глава, шестоъгълник напречни отвертка 65 mm. в тази партия глави се използва висококачествена стомана S2. Изящна изработка изработка, всеки край може точно да се фиксира с винтове, никакви щети на винт и глава на отвертка. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки и действителната стока. Може да се използва за ръчна електрическа отвертка, шуруповерта, бормашини, пневматични и други инструменти. Моля, изчакайте 1-2 мм, се различава от ръчно измерване, благодаря.Характеристики : 1.

Характеристики на офертата