.

AnHua 2 бр., Сатен маска за очите, маска за сън, Мека Гладка превръзка на очите, Дължина 57 см, регулира за завързване на очите, Подходящ за двойка възрастни, пътуване, сън,

AnHua 2 бр., Сатен маска за очите, маска за сън, Мека Гладка превръзка на очите, Дължина 57 см, регулира за завързване на очите, Подходящ за двойка възрастни, пътуване, сън, медитация (черен)

BGN 1.00

Налично
В магазина

, Безсъние ще остане от вас в миналото, тъй като позволите на природен мелатонину се открояват и се унесете в сънИдеална за пътуване, потребители, студенти, възрастни хора и офис работници с голям натиск и т.Помагат за премахване на умората, подобряване на условията на сън. неговата маска за очи може да се намали напрежението на очите, нервите и кръвоносните съдове, което позволява на кръвта да циркулира по-гладко. неговата маска за очи може да намали натиска очните нерви и съдове, което позволява на кръвта да циркулира по-гладко. Материал : дантела и полиестер Цвят : черен Състояние : чисто ново Помещение включва : 2 х маска за очи.Помагат за премахване на умората, подобряване на условията на сън.Идеална за пътуване, потребители, студенти, възрастни хора и офис работници с високо кръвно налягане и т. Превръзка на очите, които променят формата на лицето, ви позволяват да се насладите на пълна тъмнината на нощта и деня. Превръзка на очите, които повтарят формата на лицето, ви позволяват да се насладите на пълна тъмнината на нощта и деня.Безсъние ще остане от вас в миналото, ако позволите на своя природен мелатонину се открояват и да заспи.

Характеристики на офертата