.

18 бр. Комплект за Полиране на Алуминиеви Джанти Телени Чаши - Въртящ се Инструмент за Електрическа Wheelhead машини, Набор от Четки За Пробиване на тел Аксесоар За Полир?

18 бр. Комплект за Полиране на Алуминиеви Джанти Телени Чаши - Въртящ се Инструмент за Електрическа Wheelhead машини, Набор от Четки За Пробиване на тел Аксесоар За Полиране на Джанти Телени Чаши, Въртящ се Инструмент,

BGN 0.67

Налично
В магазина


Почистете почти всичко е бързо и лесно с помощта на този комплект телени колелце и чашечных за зъбиТел от закалена стомана за намаляване на скъсан проводник и удължаване на срока на служба. Въртящ се инструмент за полиране на линия тел колело с метална чаша - Проектирана за лесен достъп в тесни дупки и ограничени зони.100% Добро обслужване на клиентите-ние сме толкова уверени, че ще получите помощ от този продукт, ако имате някакви оплаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или draw, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа, моля, не се колебайте да купуват, благодаря за вашата покупка, желаем ви успешно пазаруване и щастлив живот.
така е по-безопасно.Работете с въртящ инструмент на електрическа wheelhead машини.
Списък на пакетите :
18 x карета перална Четка
.Малък размер, добър ефект полиране, висока ефективност, ниска цена.Велпапе вид за приложение при леки и средни условия, премахва ръжда, окалину и боя на труднодостъпни места.Подходящ за дърворезба, каменна резба, метална заусенцам, а също и за премахване на котлен камък.Почистете почти всичко е бързо и лесно с помощта на този комплект телени колелце и чашечных за зъби.
здрав и лесен за използване. Комплект за полиране на алуминиеви телени четки 18 бр.Малък размер, добър ефект полиране, висока ефективност, ниска цена. уверете се, че тел няма да падне бързо по време на работа щеточного кръг в най-кратки срокове и да работи по-гладко. - метална четка за премахване на ръжда, корозия и боя. Широкото прилагане на въртящ се инструмент за електрическа wheelhead машина - Може да се използва за премахване на прах, полиране, шлифоване, премахване на боя, опасни заваръчна шлака, шлифоване на чеп, почистване на корпуса, канали, обработка металик боя.

Характеристики на офертата

Item Type:
Wire Wheel Cup Brush
Quantity:
18pcs
Package List:
18 x Polishing Brush: