.

STAHAD 2 бр., Детска Шапка за Шампоан, Дамски Шапки за Душ, Шапка за Баня за деца, Безводен Шампоан за жени, Шапка за Плуване, Шапка за коса, Дамски Шапки за душ, Скъпа Шапк?

STAHAD 2 бр., Детска Шапка за Шампоан, Дамски Шапки за Душ, Шапка за Баня за деца, Безводен Шампоан за жени, Шапка за Плуване, Шапка за коса, Дамски Шапки за душ, Скъпа Шапка за Миене на коса, Кожа Шапчица

BGN 6.59

Налично
В магазина

00 X7Красива шапка за душ-Този продукт е с прекрасен дизайн и лесно се регулира, той ви позволява да регулирате комфорт без усилие по време на употреба.Може да се прилага като шапка с детски шампоан, за защита от слънце или за прически, децата е полезно да се използва в ежедневието детски шапки за душ.Описание на продукта Козирка за баня Безопасни шапка за душ за малки деца не позволяват проникване на вода и шампоан в очите и на лицето, както и значително предпазва вашето дете от прическата. Шапка за душ за измиване на коса-Покажете прекрасен дизайн на външния вид, тя е атрактивна, лесна и толкова преносими, че лесно да използвате. -Цвят : син мультяшная шапчица за баня, Изработен от висококачествен материал, гъвкава, лека, лесно се регулира, да се облича и да стреля. -Материал : полипропиленова капачка за детски шампоан-Регулируема лента отзад за надеждни и удобни за засаждане около главата си, никога не се плъзга и не протекет шапка за миене на коса. -Не само по-безопасни и удобни, но и трайни и устойчиви на стареене на стоки от първа необходимост за детски ванички.БЕЗВОДЕН капачка за ШАМПОАН - той гарантира, че водата няма да попаднат върху кожата на лицето, при правилното носене, и това може да продължи известно време.ПРЕДМЕТИ от ПЪРВА необходимост за къпане на бебето - по Време на къпане на бебето без много шум се дължи на попадане на вода в ушите, очите и устата на детето, дръжте водата далеч от лицето и ушите на вашето дете, това ще направи времето за къпане забавно.

Характеристики на офертата