.

Женски спортен раница SHOULDCAT с Отделение за обувки, Мокри джоб и Отделение за ланча, Водоустойчива Спортна чанта за лаптоп (Розов)

Женски спортен раница SHOULDCAT с Отделение за обувки, Мокри джоб и Отделение за ланча, Водоустойчива Спортна чанта за лаптоп (Розов)

BGN 1.67

Налично
В магазина

【Отличен материал】 е изработен от висококачествен водоустойчив нейлонового материал, изглажда бръчките и е трайна, таен джоб на задната страна, за да съхранявате телефон, паспорти, кредитни карти и други ценни предмети. Това определено е прекрасен сладък партньор в ежедневието си. 【РАЗМЕР】 благодарение на информационните отделяне за лаптоп computer backack побира до 14-инчов преносим компютър и 12,9-инчов таблет.Жена раница лек, устойчив на надраскване, водоустойчив.Това е и идеален подарък за жени и за възрастни. 【Голям капацитет】 Женски раница разполага с основно отделение, преден клон, калъф, таен джоб, страничен джоб, който позволява да се поставят елементи от първа необходимост, като дрехи, инструменти за грим, лаптоп, таблет, папки и книги и т.Вземи го вкъщи точно сега!.Размер : 18 "x13"x7" (В x Д x Ш) Тегло : 1,8 кг. 【Многофункционалност】 : симпатичен и стилен външен вид и практични характеристики го правят ежедневните раница, дневна раница, спортна раница за фитнес, раница за пътуване, принудително раница за пътуване до работа, както и университетски раница, раница за ланча, който е подходящ за колеж, работа, бизнес пътуване, пътувания, уикенд.

Характеристики на офертата