.

Банката PEEKABOO Premium Slim е По-хладна, здрава и растягивающаяся, с капацитет от 12 до 16 грама. Тънки кутии и бутилки Също. (Камуфлаж - 1бр)

Банката PEEKABOO Premium Slim е По-хладна, здрава и растягивающаяся, с капацитет от 12 до 16 грама. Тънки кутии и бутилки Също. (Камуфлаж - 1бр)

BGN 2.67

Налично
В магазина

Идеалният спътник за ежедневието на суетата, тренировки и забавление!Peekaboozie - предпочитания охладител за тънки кутии Whole Foods MarketОСТАНЕТЕ ХЛАДНОКРОВНЫМИ, ОСТАНЕТЕ СТИЛНИ : време е правилно да облича нашите консерви приятели, да им позволи да блесне сами по себе си или да стане идеален аксесоар към вашето заедно.Топли напитки дразнят.Тези охладители за напитки ще бъдат до вас във всяка ситуация и с всеки напитка : те се разтягат, са подходящи ЗА ВСИЧКИ ВИСОКИТЕ БУРКАНИ и БУТИЛКИ с ОБЕМ от 12 до 16 грама.ГЛАДКА КОПРИНА и ДЪЛГОЛЕТИЕТО : кажете сбогом на потни ръце и поприветствуйте нашия сверхпрочный охлаждащ ръкав!Този охладител за бира ще ви избави от потни ръце и досадни пръстени кондензация на вашите мебели, като същевременно осигурява удобна комуникация. запазва НАПИТКИТЕ студени : съхранявайте ги на студено, не предизвиква изпотяване.Това е перфектният спътник в движение!.Peekaboozie ще бъде с вас във всякакви ситуации и с всяко питие.Този охладител за консервени кутии премиум-клас е различен лекота и здравина.Той не изпотяване и помага да си пият студена.ЛЕСНО КАТО 1-2-3 : направихме го прости, за да можете да се съсредоточите върху мокро.

Характеристики на офертата