.

Прозрачни блески за устни за момичета Марля Fog За грим, Удерживающая Глазура за устни, Не се придържа към чаша, а на червило се вижда бял пигмент за блясък за устни (E,

Прозрачни блески за устни за момичета Марля Fog За грим, Удерживающая Глазура за устни, Не се придържа към чаша, а на червило се вижда бял пигмент за блясък за устни (E, One Size)

BGN 2.00

Налично
В магазина

Блески за устни моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. Блески за устни.Когато мъглата се придобие Мека текстура, например, при нанасяне на овлажняващ крем, червило Плътен цвят Плавно да пада върху устните.【Удобен и лесен】 При нанасяне естествено се намира в непосредствена близост до устните.Блески за устни Loreals. блески за устни. 【Удобен и универсален】 Подходящ за партита, свободното време, сватбен грим и др перфектен за професионални салон или домашна употреба. блески за устни. 【Нетоксични и безопасни】 Безопасни и чисти материали запазват устните меки и хидратиращи. 【Устойчив/осветляющий / овлажняващ】 Уникален цвят, уникален матиран наситен цвят, благодарение на което грим с матова текстура, която изглежда едновременно освежаващо. 【Характеристики на продукта】Паста Лек и прозрачен, дълго време не се придържа към чашата, хидратира устните, дълго време запазва цвета и придава на Устните пухлость и прозрачност.Той е лек и удобен.Прозрачни блески за устни за момичета Пудровая глазура за грим, удерживающая блясък за устни, не се придържа към чашата, и на червило се вижда бялата кал Блясък за устни Пигментная пудровая глазура за грим, удерживающая блясък за устни, не се придържа към чашата, и на червило се вижда бялата кал за ГубМатериал : пластикцвет : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.

Характеристики на офертата