.

Hemoton 3шт Държач за Ножче Пластмасова Кука Мъжка Самобръсначка, Кърпа и Хавлия Куки За Кърпи Кухненски Халат Кука Изсмукване на Куки Закачалка За бръснене, Душ Бръсн?

Hemoton 3шт Държач за Ножче Пластмасова Кука Мъжка Самобръсначка, Кърпа и Хавлия Куки За Кърпи Кухненски Халат Кука Изсмукване на Куки Закачалка За бръснене, Душ Бръснач Кука Издънка на Държач За Ножче Закачалка Акрил

BGN 1.00

Налично
В магазина

-С помощта на тази на притежателя на самобръсначката можете да внимателно да съхранява своите принадлежности за бръснене и лесно да ги намерите, когато ви трябва -Ускорява ефективността на сушене на бръснач и удължава живота на притежателя за самобръсначка в банята. монтиран на тавана куки позволяват подреждане на предмети от първа необходимост за бръснене, избягване на липси бръснач и освобождаване на повече пространство в банята. По-широкото прилагане на този държач за ножче подходящи за дома, фризьорски салон, салон за красота, дръжте бръснене инструменти в чистота и сухота на Държач за ножче.Куки за присосках - и им е трудно да се прекъсне. -Цвят : както е показано на хавлия -Дизайн издънка, този титуляр за бръснене може да е случаен този начин придават на стената на банята, удобно, приятно, пести място куки за кърпи за роба-Този акрилен титуляр за бръснене осигурява удобно съхранение на вашата самобръсначка и четка за бръснене за ежедневна употреба държач за ножче за душата. вакуумно издънка на Ден на бащата, Ден на Св.ЗАКАЧАЛКИ ЗА КЪРПИ от ЛЮФЫ - Специален дизайн, изпълнени с глоба изработка.ЗАКАЧАЛКА за палто - Задната част на този притежателя за бръснене на присоске с подвижни функция може да бъде оттеглено по всяко време.Това е най-добрият заместител на вашия стар, счупения устройството.

Характеристики на офертата