.

igozen 3D маска за сън с превръзка на очите, маска за сън с ефект на паметта Nanosase HD, изключително удобна и лесна за чорап. (1 Червена маска)

igozen 3D маска за сън с превръзка на очите, маска за сън с ефект на паметта Nanosase HD, изключително удобна и лесна за чорап. (1 Червена маска)

BGN 2.38

Налично
В магазина

ДЪЛБОК СЪН, НАВСЯКЪДЕ - вздремнете дали сте на пътя или по време на обедната почивка в офиса, маска за очи nanosase ще ви помогне да се почувствате отпочинали и подмладени, когато се събудиш Уверете се в качеството, да привлече вниманието на герметичную дребно опаковка NANOSASE, защитена от неоторизиран достъп!Нощен превръзка на очите, за мъже или жени.Лесно грижа - Ръчно пране в студена вода и вывешивание да изсъхне. Тъкан с ефект на паметта с висока плътност 135 ГОРИВО, моющаяся, дишаща, без бръчки, за мека и изключително лесна за чорап. Свободно мигайте благодарение на дизайна 3 D-кухини за очи, това ви осигурява повече пространство за око и нула на натиск върху очите. Дизайн на 3 D своята практика за очи - размер : 3,25 "H x 8"W.МАТЕРИАЛ МАСКА ЗА ОЧИ – Безвреден за кожата.ДОСТАВКА от САЩ - i Gozen, на когото имат доверие от 2012 г. (Особено полезно, когато вашият партньор в леглото, гледа телевизия или чете книга)., лиценз на марка в САЩ и търговска марка. регулируема еластична лента с велкро - Ластични въжета с велкро, удобни и лесно се регулира, дизайн отговаря на всеки размера на главата.

Характеристики на офертата