.

Дървена Ковчег за бижута Горски декор - Ковчег на паметта от истинско дърво за жени и Момичета - идеален подарък за Нея - Декоративно съхранение на пръстените ръчна ?

Дървена Ковчег за бижута Горски декор - Ковчег на паметта от истинско дърво за жени и Момичета - идеален подарък за Нея - Декоративно съхранение на пръстените ръчна изработка - Органайзер за обеци, колиета, Гривни,

BGN 19.48

Налично
В магазина

А още по-добре, ако искате той да гармонировал с друг декор за вашия дом или спалня, като едновременно с подобряване на външния вид на стаятаДайте този красив органайзер за бижута от дърво на онези, на които вие искате да направите впечатление, и вие ще ги видите ослепительную усмивка.Момичета-тийнейджъри, майки, сестри и баби ще се радвате на тази оригинална дървена ковчег на паметта.Нашата дървена органайзер за бижута се отличава с компактен, но прост дизайн, позволяващ лесно да се съхранява любимите си аксесоари. Тя хубави, функционална и добре поставени почти навсякъде.Всяка дървена ковчег за бижута изработена истински майстор на дограма от дървен материал от висок клас, което означава, че всяка ковчег има си собствен оригинален чар. ? ???? ?????? ???? ??????? : Всяка малка дървена ковчег за съхранение на бижута с малки плъзгащи ящичками с дръжки, които ви позволяват лесно да се представи за бързо съхранение на лични вещи. ⭐ ??????? ??????????? ???????? : Този дървен органайзер за чекмеджетата Forest Декор, изработени от масивна дървесина и естествена кора, е бил произведен от истински майстори за индивидуална грижа.Нашите предмети на домашен интериор в провинциален стил, изработени от висококачествена дървесина, което отвън е истинска кора.Ето защо направихте тази премиальную кутия за съхранение от естествено дърво Forest Декор, който може да се използва за пръстени, обици, дребни украшения и дори дрънкулки.Оригинално, забавно и по-селски - това е идеалният избор за дамите, които търсят очарователна го за украса на дома си.Ако имате нужда от ковчег за бижута идеална за съхранение на само няколко от любимите си теми, не е нужно да е нещо голямо, обемист и трудно се управляват.И тъй като всяко продуктът е произведен ръчно, то всеки път е абсолютно оригинален.Тази ковчег за съхранение на бижута - идеален избор за дамите, които търсят очарователно бижу за украса на дома.Тази дървена ковчег на паметта - един от най-уникалните подаръци за жени в света.Открийте и други ръчно изработени подаръци и продукти за декор на фермерска къща от нашата селекцията по-долу.Купете си един за себе си, или дайте на някой специален в живота си, за да покаже, колко много те е грижа.

Характеристики на офертата