.

Cabilock 3 бр Висококачествена Дървена Кутия За Съхранение Кутия с Капак, Декоративна Съхранение на Декоративна Подарък Кутия Органайзер За Бижута Тава Органайзер За ?

Cabilock 3 бр Висококачествена Дървена Кутия За Съхранение Кутия с Капак, Декоративна Съхранение на Декоративна Подарък Кутия Органайзер За Бижута Тава Органайзер За Пръстени Кутия за Реколта Дрънкулки Кутия За показване

BGN 25.70

Налично
В магазина

пластмасатаИнформация за стоки, Кутии за съхранение с капаци Ние използваме най-висококачествени продукти, така че можете да съхранявате на нея известно време. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит за използване на контейнер за обици и колиета.Реколта кутия за съхранение : Ретро дизайн дървена кутия с ръчно изработени я прави по-очарователна и привлекателна.Подарък Кутия За Гривна : Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването. -Размер : Около 19,00 X16,00 X8,50 см / 7,47 X6,29 X3,34 инча дървена подарък кутия. -Цвят : Както е показано на Дървена Сундуке съкровище.Подарък кутия за обеци за бижута : Дървена кутия е идеална за официално парти, сватба, рожден ден, да създаде весела атмосфера за вашите приятели и семейство.Подаръчни кутии за бижута, за обици : Дизайн на замък в стил ретро, по-удобно е да отворите или затворите.Кутия за съхранение на багаж Ако търсите дървена кутия надежден качество и на разумна цена, искам да ви препоръча този дървена кутия. Кутия-органайзер за обеци : Дървена настолна кутия за съхранение, с тънка и нежна текстура, дълъг живот и дълъг живот на използване. Пратката включва 3 х дървена кутия за съхранение на Характеристиките-В него има достатъчно място за всички всячины, лесен и приятен външен вид го правят идеален подарък за вашите специални пури в ограничени бройки дрънкулки.

Характеристики на офертата