.

6 бр. Преносима Пътна Мини-Ковчег за бижута, Кожени Бижута Пръстен, Органайзер, калъф За Съхранение, подарък кутия За момичета, жени (черен).

6 бр. Преносима Пътна Мини-Ковчег за бижута, Кожени Бижута Пръстен, Органайзер, калъф За Съхранение, подарък кутия За момичета, жени (черен).

BGN 13.33

Налично
В магазина

На горния капак има три куката и еластични джобове за съхранение и защита на колиетаИдеален подарък за майка, съпруга, приятелка, дъщеря, приятели, дори и на сватба, Коледа, рожден ден, годишнина, ден на майката и Свети Валентин.На горния капак има три куката и еластични джобове за съхранение и защита на колиета. 6 * Мини-ковчег за бижута - Черна.Малки бижута аксесоари за съхранение на обици, колиета, пръстени, часовници, червило, обеци.Малки бижута аксесоари за съхранение на обици, колиета, пръстени, часовници, червило, обеци.Ако вие или вашето семейство обичате бижута, тази красива ковчег за бижута ще се превърне в идеален подарък за вас или вашето семейство.0 см), той е малък и сладък, да го сложите в куфара или чантата си.Малки бижута аксесоари за съхранение на обици, колиета, пръстени, часовници, червило, обеци.Увити от висококачествена изкуствена кожа, с фланела подплата от вътрешната страна, се затваря за гладка ципа за защита на вашите бижута от външни въздействия.В тази мини-box за бижута може да се съхранява и организиране на любимите си бижута, когато излизате навън или пътувате.

Характеристики на офертата