.

Ковчег за бижута Мини-Огледало във формата на Сърце, Двупластова Ковчег за бижута, Калъфи за съхранение от Изкуствена Кожа, Държач, в Ковчег за бижута, пътна (Цвят: р?

Ковчег за бижута Мини-Огледало във формата на Сърце, Двупластова Ковчег за бижута, Калъфи за съхранение от Изкуствена Кожа, Държач, в Ковчег за бижута, пътна (Цвят: розов, размер: един размер)

BGN 1.33

Налично
В магазина

Моля, имайте предвид малката разлика в цвета между реално стока и снимки от разликата между монитораСнабден с дръжка за носене и обков-бутони.бижута за съхранение на обици, пръстени, колиета, гривни, амулети, часа.Снабден с дръжка за носене и обков-бутони.Ковчег двупластова и е оборудвана с огледало под формата на мини-съдови заболявания. Моля се допуска малка грешка в измерванията.Бижута могат да бъдат защитени от потъмняване без риск поцарапаться или повредиться.бижута за съхранение на обици, пръстени, колиета, гривни, амулети, часа.Бижута могат да бъдат защитени от потъмняване без риск поцарапаться или повредиться. в ковчег за бижута (бижута в комплекта не са включени)Забележка : 1.Ковчег за съхранение на бижута изработени от мека изкуствена кожа с вътрешна подплата от кадифе.Параметри : Тип на продукта : опаковка за бижута Помещение включва : 1 бр. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 2. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Ковчег двупластова и е оборудвана с огледало под формата на мини-съдови заболявания.

Характеристики на офертата

Item Type:
Jewelry Packaging & Display
Jewelry Packaging & Display Type:
Carrying Cases
Product Features:
with a interior Mirror
Material:
PU Leather
Total Size ( L x W x H ):
Approx. 26 x 18.5 x 8 cm / 10.24 x 7.28 x 3.15 inch;
Package Includes:
1 Piece Jewelry Box(Jewelry Not Included):
Note:
1. Please allow a slight color difference between the real item and the pictures due to the difference between monitors.:
2. Please allow a slight measurement error.:
notes:
1. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
2. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :